De Digitale Marketing Specialist lanceert Website-APK

Picture of Bob Hardus

Bob Hardus

Persbericht

LEEUWARDEN – Online marketingbureau De Digitale Marketing Specialist uit Leeuwarden introduceert een nieuwe propositie voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen optimaliseren. Met de “Website-APK” kunnen organisaties hun website laten analyseren op verschillende essentiële punten, waaronder techniek, vindbaarheid, beveiliging en gebruiksgemak, voor een vast bedrag van 295 euro.

Het initiatief van de Website-APK is geïnspireerd op de vertrouwde APK-keuring voor auto’s en helpt bedrijven om hun digitale aanwezigheid te verbeteren en te waarborgen dat websites voldoen aan de hoogste normen op het gebied van technologie, zoekmachineoptimalisatie en gebruikerservaring. De analyse omvat grondige beoordelingen van onder andere de laadsnelheid van de pagina’s, het correcte gebruik van CTA’s en de SEO-techniek voor vindbaarheid in zoekmachines.

“Wij begrijpen dat ondernemers zich niet de hele dag willen afvragen of het contactformulier wel altijd werkt en of de website er mooi uitziet op de nieuwste iPhone. Die zorgen nemen wij weg. Met de Website-APK bieden we een kosteneffectieve en diepgaande analyse van de website, waarmee we eventuele pijnpunten vroegtijdig identificeren. Zo zijn website-eigenaren verzekerd van een optimaal functionerende website en kunnen de kosten voor onderhoud en doorontwikkeling goed worden ingeschat, zodat je als ondernemer niet voor verrassingen komt te staan,” aldus Bob Hardus, oprichter van De Digitale Marketing Specialist.

Tijdens de Website-APK ligt de focus op de cruciale elementen van een website; techniek, beveiliging, gebruiksgemak, conversie en vindbaarheid in zoekmachines, zodat bedrijven essentiële inzichten krijgen in het functioneren van hun websites.

“Met de Website-APK stellen we bedrijven in staat om hun online prestaties te maximaliseren zonder de hoge kosten die vaak gepaard gaan met uitgebreide analyses. Het is een efficiënte manier voor bedrijven om ervoor te zorgen dat ze online vindbaar zijn én tegelijkertijd een optimale gebruikerservaring bieden op een stabiele website,” voegt Julius Tekstra, Chief Sales bij De Digitale Marketing Specialist, toe.

De Website-APK is per direct beschikbaar voor bedrijven via website-apk.nl

Over De Digitale Marketing Specialist

De Digitale Marketing Specialist is een toonaangevend online marketingbureau met kantoren in Leeuwarden, Groningen en Lissabon. Met een team van ervaren professionals biedt de DMS uitgebreide diensten op het gebied van digitale marketing, waaronder SEO, SEA, social media en website-ontwikkeling.

Meer nieuws & inzichten