Portfolio

Een greep uit ons werk

Mediahuis Nederland

Voor Mediahuis Nederland waren wij verantwoordelijk voor het content management, redactie en content migratie tijdens de rebranding van TMG (Telegraaf Media Groep) naar Mediahuis Nederland. Ook hebben wij een chatbot ontwikkeld en SEO en conversie optimalisatie uitgevoerd.

Kamer van Koophandel

Wij adviseren de Kamer van Koophandel over hoe zij beter gebruik kunnen maken van hun content en persberichten. Zoekmachine optimalisatie op on page en off page niveau, zodat persberichten van de KvK niet alleen in een mailbox landen, maar ook op de juiste zoekwoorden scoren binnen Google.

BB Capital Investments

BB Capital Investments is thoughtleader binnen de private equity sector. Een breed scala digitale marketing kanalen (van Podcasts en YouTube tot whitepapers) wordt hierbij ingezet om gebruikers te informeren over investeren in private equity, waarvoor de DMS zowel de strategie als productie voor zijn rekening neemt.

UnitedConsumers

Voor UnitedConsumers hebben wij van scratch de content- en SEO kanalen voor de afdelingen zorg- en autoverzekeringen, energie en telecom ingericht. Daarnaast zijn wij als adviseur actief binnen zowel zoekmachine marketing als conversie optimalisatie trajecten.

 Beekman Group

Voor de Beekman Group zijn wij actief als adviseur voor de begeleiding van de ambitieuze (internationale) digitale marketing doelstellingen binnen zowel de fashion als staffstyling activiteiten van dit bedrijf en het beheer van diverse e-commerce platformen.

Museum De Zwarte Tulp

Wij begeleiden museum De Zwarte Tulp uit Lisse pro bono met het implementeren en beheren van een Google Grants Ads campagne en het optimaliseren van de website voor zoekmachines. Daarnaast verzorgen wij advies met betrekking tot (online) PR en augmented en virtual reality toepassingen voor tentoonstellingen.

Flinders

Voor online designmeubel winkel Flinders hebben wij een diepgaande SEO analyse gemaakt en op basis daarvan een SEO-handboek samengesteld voor zowel on page als off page SEO met een focus op verschillende productcategorieën en kantoor projectinrichting.

Textiel Innovatie Fonds

Voor het textiel Innovatie Fonds hebben wij de complete huisstijl ontwikkeld. Van logo- tot webdesign en de ontwikkeling van de website en PR en communicatiestrategie. Tweetalig en met een innovatieve uitstraling die aansluit bij de doelstellingen van het fonds.

Koolhoven & partners

Voor communicatiebureau Koolhoven & partners adviseren wij inzake content en zoekmachine vraagstukken. Wij optimaliseren de online presence van bepaalde bedrijven zodat de informatie in de zoekresultaten op de juiste wijze wordt weergegeven.

Wayne Parker Kent

Voor content marketing bureau Wayne Parker Kent zijn wij verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en het content management van de tweetalige website. Focus op een goede balans tussen online vindbaarheid en design.

Drogisterij.net

Wij hebben de grootste online drogisterij van Nederland geadviseerd met betrekking tot maximaal rendement uit Google. Vooral met betrekking tot technische SEO ondersteuning voor het Magento platform waarbinnen de e-commerce activiteiten plaatsvinden.

Krol Advocatenkantoor

Voor Krol Advocatenkantoor hebben wij een WordPress website en videocontent ontwikkeld. Wij onderhouden een SEA campagne met focus op leads en informatievoorziening in de rechtsgebieden waarbinnen het advocatenkantoor actief is.

Opdrachtgevers

Wij werken met succesvolle bedrijven en mooie organisaties. 

“Een soort Zwitsers zakmes met digitale marketing oplossingen.”

Mark Schoones

Co-founder Bureau MIX – The Value Development Agency

Laten we  

samenwerken

Kantoor

Werfkade 4 (Amsterdam Marina)
1033 RA, Amsterdam

Heliconweg 10
8914 AS, Leeuwarden

Contact

Mail: info@dedms.nl
Bel Bob: +31 (0)6 260 365 96

Copyright © 2021 All right reserved.