Selecteer een pagina

Professionele websites tegen scherpe prijzen

Websites maken wij in Portugal. In Lissabon en Porto. Daar brengen wij de voordelen van zeer ervaren webdevelopers en de lage kosten van near-sourcing samen. Dat doen wij onder de vlag van TelePorto. Ons dedicated team bouwt WordPress websites en custom made apps, terwijl de communicatie gewoon via jouw Nederlandse contactpersoon verloopt.

TelePorto

Teleportatie oftewel ’teleporteren’, is de rechtstreekse verplaatsing van objecten van de ene plaats naar de andere, zonder dat het object fysiek de ruimte tussen beide plaatsen hoeft te doorkruisen.

Wij verplaatsen onze webdevelopment activiteiten rechtstreeks naar Portugal. Near-sourcing dus. Niet te verwarren met nearshoring. Wij besteden onze diensten niet uit, maar werken samen met onze teams in Lissabon en Porto. Zo kunnen wij hoogwaardige websites en apps aanbieden tegen een scherpe prijs, ingebed in onze kennis van de Nederlandse markt en met een gegarandeerde kwaliteit.

WordPress development en custom made apps

De webdevelopers van TelePorto werken met WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Je krijgt zo een makkelijk te hanteren Content Management Systeem tot je beschikking. Flexibel maar toch stabiel en goed beveiligd door onze uitgebreide expertise op dit gebied.

We werken vanuit huis of in ons kantoor in het centrum van Porto, vlakbij de bekende rivier de Douro. Daar maken we ook graag een afspraak met jou en je team als je ons ook eens in real life wilt ontmoeten. Natuurlijk kan dat ook in Nederland.

Geïnteresseerd in een WordPress website of een custom made app?

Je kunt kiezen uit de volgende opties:

• Visitekaartje (one pager)
• Bedrijfswebsites
• Webshop / E-commerce websites
• Uitgebreide, op maat gemaakte platforms (WordPress of Laravel)
• Custom made Javascript apps – (gebouwd met Node.js, React of Angular)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dan kijken we samen welke oplossingen het beste aansluiten bij jouw wensen.

Bel Julius

Professionele website of applicatie nodig? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Of bel rechtstreeks met Julius op +31 (0)6 4617 52 20. Een berichtje sturen via WhatsApp kan ook.

Laatste nieuws 

Hier vind je de laatste artikele van De DMS. Lees mee met wat wij interessant vinden in de wereld van digitale marketing, media en webdevelopment. 

Google eerste ‘klant’ Wikipedia

Google eerste ‘klant’ Wikipedia

Google en Wikipedia werken al lang samen, maar de zoekmachine gaat nu betalen voor deze samenwerking. Google rankt de pagina's van de in 2001 opgerichte, gratis beschikbare online encyclopedie heel goed en als tegenprestatie gebruikt het de informatie van deze website...

Laten we  

samenwerken

Kantoor TelePorto

Travessa de São Brás 112
4000-498 Porto, Portugal

 

De DMS in Nederland

Werfkade 4 (Amsterdam Marina)
1033 RA, Amsterdam

Heliconweg 10
8914 AS, Leeuwarden

Contact

Mail: info@dedms.nl

Bel Julius: +31 (0)6 4617 52 20

Copyright © 2023 All right reserved.