Selecteer een pagina
Natuurlijk staat Portugal op één als het gaat om de beste plek wereldwijd om remote te werken. Je geniet hier niet alleen van het beste weer, de mooiste stranden, het lekkerste eten, nightlife en supergezellige locals. Werken kan natuurlijk ook prima onder de Portugese zon. De hele reis- en werkindex van Momondo vind je hier

TelePorto: onze nearshore IT oplossing in Portugal

Allemaal leuk en aardig zo’n lijst. En dat het goed toeven is in Portugal dat wist jij natuurlijk ook al wel… Maar. Dat De Digitale Marketing Specialist sinds dit jaar onder het label ‘TelePorto’ begonnen is met webdevelopement in Portugal, dat wist je misschien nog niet! We hebben een eigen kantoor met een klein team in Porto en developers werken inmiddels vanuit zowel Lissabon, Vila Real als Porto aan diverse WordPress websites en een hele mooie custom app. Uiteraard komen we met een officiële opening, een informatieve website en een goed feest. Maar dit wilden we toch alvast even delen!

Binnenkort kun je meer ervaren over de diensten en de werkwijze van TelePorto. Ook zullen we je voorstellen aan onze specialisten en natuurlijk onthullen we ons logo. Ook benieuwd naar TelePorto? Stay tuned.